Home Lifestyle Food YUM: je kan nu ook ontbijten bij koffiebar Butchers Coffee in Antwerpen

YUM: je kan nu ook ontbijten bij koffiebar Butchers Coffee in Antwerpen

Wij begonnen spontaan te kwijlen toen we het ontbijtmenu zagen...

Instagram: @trixietalisker
De Antwerpse koffiebar Butchers Coffee opende amper een halfjaar geleden de deuren, maar de zaken lopen als een trein. Ze gaan zelfs zo goed dat het team verdubbelde in aantal personen én dat je er sinds kort zowel in de week als in het weekend kan onbijten.
Barista’s Dave Haesen en Paolo Guffens toverden in september vorig jaar een oude slagerij aan de Antwerpse Leien om tot koffiebar Butchers Coffee. Intussen kregen ze het gezelschap van een derde barista, Nicky, en de Nieuw-Zeelandse chef Rowan. Die laatste staat vanaf nu elke dag in de keuken, waar hij de lekkerste ontbijtgerechten op je bord tovert, aangevuld met enkele originele opties.

Ontbijten tot 15u ‘s middags

Zo is er de homemade granola met sojayoghurt, sinaasappel, honing en seizoensfruit (8 euro), een blueberry & quinoa porridge met gepocheerde steenvruchten, kokos- en amandelcrunch (10 euro), heerlijke buttermilk pancakes met banaan, spek en ahornsiroop (11,50 euro) of cinnamon french toast met mascarpone, coulis van blauwe bessen, aardbeien en basilicum (12 euro). *kwijl*
Wie geen zoetebek is, kan kiezen voor eggs benedict op zuurdesembrood met gerookte ham, asperges met hollandaisesaus (14 euro) of Vietnamese banh mi, stokbrood met buikspek, paté, ijsbergsla, augurken en srirachamayonaise (10 euro). Met de Reuben sandwich met pastrami, Zwitserse kaas, rodekool, chutney en Thousand Islands-dressing op je bord waan je je even in New York (15 euro). Maar hét paradepaardje op de menukaart is toch de Butchers Breaky: toast met avocado, courgettejulienne, een gepocheerd eitje en Libanese yoghurtdip (13,50 euro).
Vroeg opstaan om te genieten van een ontbijt is bij Butchers Coffee niet nodig, want je kan tot maar liefst 15u ‘s middags je favoriete ontbijt bestellen. Scooore!
Waar?
Kasteelstraat 57, 2000 Antwerpen
Wanneer?
Maandag tot vrijdag: 7u-18u
Zondag: 9u-18u
Ontbijt: elke werkdag van 8u tot 15u en in het weekend van 9u tot 15u
Meer info

Nog meer hotspots voor foodies om uit te testen in Antwerpen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.