https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food YUM: deze M&M’s smaken naar Harry Potters boterbier

YUM: deze M&M’s smaken naar Harry Potters boterbier

Willen we proeven!

M&M's
Boek alvast een tripje naar de Verenigde Staten, want daar liggen momenteel M&M's in de rekken die smaken naar Harry Potters fameuze boterbier. De 'White Boo-tterscotch' doet er namelijk zijn intrede als M&M's-smaak van dit najaar. En dat willen wij héél erg graag proeven!

De M&M's, op basis van witte chocolade, zijn gevuld met een intense butterscotch smaak. Waardoor ze wel heel erg gaan smaken naar Harry Potters favoriete boterbier. Hoewel er helemaal geen link is met Harry Potter, of J.K. Rowling, is de lancering van de nieuwste M&M's heel erg goed getimed, gezien het nieuwste boek 'Harry Potter and the Cursed Child' en de film 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', dit najaar. En laat een cinemabezoekje nu perfect samengaan met een grote zak M&M's.

M&M's Boo-tterscotch

De 'White Boo-tterscotch' is voorlopig enkel verkrijgbaar bij M&M's World, maar zal al snel verspreid worden naar de Target-winkels in de Verenigde Staten. Helaas voor ons is er voorlopig geen overzeese verkoop in onze winkelrekken gepland… Wie geluk heeft, en iets minder ver wil gaan dan Amerika, vindt de verrukkelijke snoepjes misschien wel bij M&M's World in Londen.

Lees ook: