Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

It's gettin' hot in here.

RECEPT: maak je binnenste helemaal heet dankzij deze winterse Tanqueray 10 Martinez

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Hier zijn we alweer met wintercocktail numero drie. Na de champagnecosmopolitan en de rum spiced apple crumble, hebben we nu een wintercocktail met gin voor jullie in petto. Geen doordeweekse gin-tonic, maar weer maar eens een winters cocktailreceptje van onze Dries Botty om 'u' tegen te zeggen. Schol!

In september verdedigde Antwerpenaar Dries Botty ons land op de World Class-bartendercompetitie in Miami. Daar serveerde hij heel wat cocktails, kreeg hij enkele smaaktesten voorgeschoteld én prepareerde hij een punch voor Beyoncé en Jay-Z!

 

Dries werd dankzij zijn prachtige prestaties nummer vier van de wereld. De eerste plaats was weggelegd voor een Franse vrouw. En jullie hebben geluk! Want speciaal voor de Flairlezeressen maakt Dries drie weken op rij een overheerlijke wintercocktail. Schol!

 

Ingrediënten:

 

  • 50 ml Tanqueray N°10
  • 25 ml zoete vermout
  • 5 ml marasquin (soort zoete kersenlikeur)
  • 2 scheutjes orange bitters
  • een stukje appelsienschil

 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

 

Geen ginfan? Dan zijn deze champagnecosmopolitan of deze rum spiced apple crumble vast wel iets voor jou!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '