Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lekker van bij ons

Van gegrilde steak met papaya tot tajine van kip met citroen en wortel.

YUM: 9 originele vleesgerechten bedacht door de huischefs van de Rode Duivels

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Wat staat er zoal op het menu bij ons Belgisch elftal? Gezonde en gevarieerde voeding is een prioriteit voor de spelers, maar het belangrijkste daarbij zijn de lokale ingrediënten. Chefs van dienst Bartel Dewulf en Frédéric Decruyenaere bedachten 9 vleesgerechten voor Hazard en co. en wij wisten de recepten te bemachtigen.

Varkensgebraad met honing, tijm, geraspte venkel en sinaasappel


Ontdek het recept hier.

Puerto Ricaanse mofongo


Ontdek het recept hier.

Kipnuggets met bloemkool en aardappelpartjes


Ontdek het recept hier.

Kip met look en broccolini


Ontdek het recept hier.

Rundskofta met knolselder en komkommersambal


Ontdek het recept hier.

Cote à l’os met watermeloen, Pas de Bleu en basilicum


Ontdek het recept hier.

Vitello met Tunesische smaken


Ontdek het recept hier.

Tajine van kip met citroen en wortel


Ontdek het recept hier.

Gegrilde steak met papaya, avocado en kokosmelk


Ontdek het recept hier.

[td_smart_list_end]

Nog meer heerlijke recepten om uit te testen: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '