De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
OEPS: we scheppen onze ijsjes al ons hele leven verkeerd
30 August 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Op het programma voor vanavond: Netflix kijken en ijsjes eten. Alleen, als je je ijs uit de diepvries haalt, is het vaak nog veel te hard om te scheppen. Drie opties: je kan het in de microgolf steken (loopt gegarandeerd mis), je kan wachten (nope, not gonna happen) of je kan gewoon dit simpele trucje gebruiken!
Wat heb je nodig? Een mes en een ijsschep. Hou het mes onder warm water en snij kleine vierkantjes in het ijs. Maak als het ware een dambordpatroon in je favoriete ijsje. De lijnen zullen ervoor zorgen dat je ijs makkelijker loskomt. Hou dan je ijsschep onder warm water en volg de lijnen. Je zal merken dat je niet langer al je energie op die ijsdoos hoeft te zetten om er een hap uit te krijgen. Easy peasy!
Lees ook:
- ZALIG: er bestaat ijs met wijnsmaak
- OMG: dit ijsje smelt niet
- YUM: er bestaan nu ijshoorntjes met suikerspin
Bron: Cosmopolitan
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier