Home Lifestyle Food HOLY MOLY: bij Nutella zijn ze op zoek naar proefpersonen

HOLY MOLY: bij Nutella zijn ze op zoek naar proefpersonen

Nutella

Dacht jij dat je je droomjob al gevonden had? Dan heb je het mis, want bij Ferrero (het bedrijf achter Nutella) zijn ze op zoek naar zo’n zestig proefpersonen om hun producten – inclusief onze favoriete smeerpasta – te verbeteren. Count us in!

Nutella eten en er nog betaald voor worden ook? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar voor een keer kan het. Bij Ferrero zijn ze namelijk op zoek naar 60 proefpersonen, en je hoeft helemaal geen professionele ervaring te hebben. Al maakt een chocoladeverslaving van meer dan twintig jaar ons wel een ervaren chocoholic, denken wij dan.

Dreamjob alert

Wat is nu juist de bedoeling? Alle testpersonen moeten verschillende soorten cacao en hazelnoten proberen. Zo willen ze bij het bedrijf hun wereldberoemde chocopasta nog beter maken. De vacature werd online gezet door OpenJobsMetis en is specifiek voor Soremartec Italia, het onderzoeksbureau achter Ferrero. Het enige ‘nadeel’ is dat je dus wel moet verhuizen naar het land van pizza, pasta en gelato. Niet echt een minpuntje, dus.

De gekozen kandidaten beginnen op 30 september en krijgen eerst een cursus van drie maanden om hun zintuigen te verfijnen. Ook krijgen ze in deze periode de juiste terminologie aangeleerd om alle smaken correct te omschrijven. Bovendien hoef je maar twee dagen per week te werken en heb je de rest van de week vrij om la bella Italia te ontdekken. Onze koffers zijn alvast gepakt!

Nog meer Nutella:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.