Home Lifestyle Food ZALIG: de New York City Pizza Run is de beste loopwedstrijd ter...

ZALIG: de New York City Pizza Run is de beste loopwedstrijd ter wereld

Will run for pizza 🍕

New York City Pizza Run
Instagram: nycpizzarun

In België hebben we de Antwerp 10 Miles en de Color Run, maar in New York City hebben ze iets véél beters. Afgelopen zondag hebben er namelijk zo’n 150 hongerige lopers meegedaan aan de New York City Pizza Run, en wij hebben ons meteen ingeschreven voor de editie van volgend jaar.

Afgelopen weekend werd in het Fort Green Park in Brooklyn de achtste editie van de New York City Pizza Run georganiseerd, en wij zijn helemaal verliefd geworden op het concept. De loopwedstrijd is in totaal vijf kilometer en het is de bedoeling dat je drie rondjes rond het park loopt. Ben je geen ervaren loper? Dan heb je geluk, want tussen elk rondje moet je een stuk pizza eten. Beste. Regel. Ever.

About yesterday's #pizzarun… 😍🍕more pizza, less running please!

A post shared by Elizabeth Narins (@ejnarins) on

Pizza, please

De winnaar wist het traject in minder dan twintig minuten uit te lopen en kreeg als prijs een fitnessabonnement van één jaar, een cadeaubon voor een pizzarestaurant en mag volgend jaar opnieuw gratis meedoen aan de wedstrijd. Vijf kilometer in minder dan twintig minuten lijkt ons alvast een straffe prestatie, maar als het om een stuk pizza gaat, loop je natuurlijk met plezier een beetje sneller.

Get here early and snap a pic in our "photo booth" 👍👍👍

A post shared by NYCPizzaRun (@nycpizzarun) on

In totaal werden er meer dan 360 stukken pizza verorberd en de opbrengst van de race gaat integraal naar het Juvenile Diabetes Research Foundation. Ons mag je volgend jaar alvast verwachten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.