Home Lifestyle Food YUM: deze donuts zijn gevuld met prosecco

YUM: deze donuts zijn gevuld met prosecco

Schol (of moeten we smakelijk zeggen?)!

donuts

Normaal gezien verkiezen we donuts met chocoladevulling, maar voor deze exemplaren van The Doughnut Project maken we maar al te graag een uitzondering. Speciaal voor Prosecco Day op 13 augustus (opschrijven in je agenda!) hebben ze deze lekkernij gevuld met – je kan het al raden – prosecco.

Op 13 augustus vieren we Prosecco Day en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Je kan het natuurlijk bij een glaasje gouden bubbels houden, maar wij hebben iets véél beter gevonden. Enter: donuts die gevuld zijn met prosecco.

donuts

Beeld: Ruffino Wines

The Doughnut Project heeft samengewerkt met Ruffino om de perfecte prosecco-donuts te creëren. ‘We zijn al twee jaar bezig om het recept samen te stellen en we zijn heel enthousiast dat we hiervoor kunnen samenwerken met Ruffino’, aldus Leslie Polizzotto en Troy Neal (eigenaars van The Doughnut Project).

Om het geheel af te maken hebben ze de donuts afgewerkt met roze glitters en enkele gouden accenten. No worries, alles wat er op de donut ligt, is volledig eetbaar. Hun creaties zijn heel augustus beschikbaar in New York, maar gelukkig hebben we nog een week de tijd om zelf een recept in elkaar te steken. Schol (of moeten we smakelijk zeggen?)!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.