Home Lifestyle Film WOW: jongen (11) uit publiek blaast Idina Menzel omver met zijn performance...

WOW: jongen (11) uit publiek blaast Idina Menzel omver met zijn performance van ‘Let It Go’

Zo ontroerend!

‘Elke keer als ik een jongen uit het publiek pluk om me te vergezellen op het podium, vertelt hij me dat hij niet van Frozen houdt’, aldus Idina Menzel (46) tijdens een concert in Texas twee weekends geleden. Maar dat was buiten de 11-jarige Luke Chacko gerekend.

Zondag 30 juli gaf Idina Menzel (46) een concert in Texas. Naar goede gewoonte pikte ze een jonge concertganger uit het publiek om samen met haar ‘Let It Go’ te zingen uit de Disneyfilm ‘Frozen’ uit 2013.

Menzel, een van de grootste sterren op Broadway en ook bekend als Rachel Berry’s moeder Shelby in ‘Glee’, leende voor ‘Frozen’ haar klok van een stem aan het personage Elsa.

In tegenstelling tot de meeste jongens die Menzel in het verleden op het podium riep, bleek ene Luke Chacko wél een ‘Frozen’-fan te zijn. En dat bewees hij door zonder verpinken het publiek weg te blazen met zijn performance van ‘Let It Go’.

Menzel was zo onder de indruk dat ze het publiek vroeg om te stoppen met gillen en juichen zodat Luke zijn optreden kon overdoen. Dat liet een glunderende Luke zich geen twee keer zeggen.

Bron: Today

Lees ook: