Home Lifestyle Film ZIEN: Alicia Vikander moet Angelina Jolie doen vergeten als Lara Croft in...

ZIEN: Alicia Vikander moet Angelina Jolie doen vergeten als Lara Croft in ‘Tomb Raider’

‘Tomb Raider’ komt op 16 maart uit in de zalen.

Lara Croft is back! Angelina Jolie (42) hing haar kaki marcelleke aan de haak en geeft de fakkel door aan Alicia Vikander (28). De Zweedse actrice laat alvast niet met zich sollen in de eerste trailer voor ‘Tomb Raider‘.

Angelina Jolie gaf voor het eerst gestalte aan Lara Croft in ‘Lara Croft: Tomb Raider‘ in 2001. Twee jaar later deed ze het kunstje over in ‘Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life‘.

Lara anno 2018

Intussen zijn we bijna vijftien jaar verder en toch vond Hollywood dat Lara’s verhaal nog lang niet is uitverteld. In maart komt er een derde film uit gebaseerd op het gelijknamige videospel, maar dit keer kruipt de Zweedse Alicia Vikander (‘Jason Bourne’, ‘The Danish Girl’, ‘The Man from U.N.C.L.E.’) in de huid van de actieheldin.

Lara Croft is vandaag meer dan een rondborstige babe in een strak latexpakje. Hoera!

‘Tomb Raider’ is een zogeheten reboot en brengt het verhaal van een jonge Lara die in opdracht van haar overleden vader Richard Croft (gespeeld door de Brit Dominic West, bekend van ‘The Affair’ en ‘The Wire’) de wereld moet zien te redden.

Om te weten of Vikander Jolie kan doen vergeten, moeten we wachten tot 16 maart. Wél zijn we alvast erg blij en opgelucht te ontdekken dat Lara Croft vandaag de dag meer is dan een rondborstige babe in een strak latexpakje. Hoera!

Nog meer films waar we naar uitkijken: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.