Home Lifestyle Boeken ‘Fifty Shades’-auteur E. L. James lanceert volgende week haar nieuwste boek ‘De...

‘Fifty Shades’-auteur E. L. James lanceert volgende week haar nieuwste boek ‘De Mister’

Het bevat een romance die minstens even passioneel is als die van Christian en Anastasia.

© Universal / Getty

Hunker jij nog steeds naar de romance tussen Christian Grey en Anastasia Steele? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want het nieuwe boek van ‘Fifty Shades’-auteur E. L. James ligt volgende week in de winkels. En het verhaal belooft net zo passioneel te worden als de wereldberoemde trilogie.

E. L. James was een tijdje geleden te gast in ‘The Today Show’, en daar had de auteur goed nieuws voor al haar fans. Ze kondigde namelijk haar gloednieuwe boek ‘De Mister’ aan. Net zoals bij ‘Fifty Shades Of Grey’ staat ook daarin een passionele romance centraal.

De Mister

De samenvatting van het boek gaat als volgt: ‘Het verhaal speelt zich af in Londen. Daar kunnen de lezers kennismaken met Maxim Trevelyan en de mysterieuze en getalenteerde Alessia Demachi. Alessia is nog maar recent naar Londen verhuisd en heeft een verleden dat niet zonder gevaar is.’

Haar eerste boek was goed voor zo’n 150 miljoen verkochte exemplaren en de schrijfster hoopt dan ook dat dit verhaal net zo’n succes zal worden. ‘Maxim en Alessa hebben mij meegenomen op een fascinerende reis en ik hoop dat mijn lezers net zo ingenomen zullen zijn met hun spannende en sensuele verhaal.’

Op 19 april, drie dagen na de release van de Engelstalige versie, verschijnt het boek al in het Nederlands. ‘De Mister’ telt verder 480 pagina’s en zal te koop zijn voor 16,99 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.