Home Lifestyle Vergeet Tinder, vind jouw perfecte match op Facebook dankzij ‘Secret Crush’

Vergeet Tinder, vind jouw perfecte match op Facebook dankzij ‘Secret Crush’

It's a match! 💘

© Facebook

Je moet het niet altijd ver gaan zoeken om de liefde te vinden. Misschien fladdert jouw ware Jacob(a) wel ergens tussen je Facebookvrienden. Het sociale netwerk werkt namelijk aan een nieuwe functie, ‘Secret Crush’, om jou een handje te helpen in de liefde.

Facebook die voor Cupido speelt terwijl jij al je connecties wellicht al een hele poos kent. En toch is het sociale netwerk ervan overtuigd dat je toekomstige partner misschien weleens deel kan uitmaken van je huidige contacten. Enter: ‘Secret Crush‘.

It’s a match!

Hoe werkt het? Je zal heel binnenkort een paar (maximaal negen, om precies te zijn) van je ‘crushes‘ kunnen selecteren op Facebook, die dan worden toegevoegd aan een lijst op de tool ‘Secret Crush’. Als een van hen jou ook aan zijn of haar lijst heeft toegevoegd, heb je een match en kunnen jullie jullie beste openingszinnen bovenhalen. Een beetje hetzelfde idee als Tinder dus, waarmee ook de meest verlegen zielen onder ons misschien iets gemakkelijker de stap durven zetten aangezien het risico om een blauwtje te lopen tot het minimum beperkt blijft. Mark Zuckerberg himself garandeert namelijk de volledige anonimiteit van de tool. Wij zijn benieuwd…

De functie is voorlopig enkel beschikbaar een een paar Aziatische en Zuid-Amerikaanse landen maar zal binnen enkele maanden ook de Verenigde Staten en Europa aandoen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.