Home Lifestyle JAAA: Netflix deelt exacte releasedatum en trailer van tweede seizoen ’13 Reasons...

JAAA: Netflix deelt exacte releasedatum en trailer van tweede seizoen ’13 Reasons Why’

Véél vroeger dan verwacht!

© Netflix

Netflix heeft ein-de-lijk bekendgemaakt wanneer het tweede ’13 Reasons Why’-seizoen verschijnt én ze geven de trailer er gratis en voor niets bij. We hebben lang moeten wachten op nieuws omtrent het tweede seizoen, maar nu staat de releasedatum plots voor de deur.

Het verhaal

Het eerste seizoen van ’13 Reasons Why’ vertelt het verhaal van de 17-jarige Hannah Baker. Zij stapte uit het leven en liet dertien cassettes achter voor iedereen die ook maar iets met haar beslissing te maken had.

In het tweede seizoen lijken niet de cassettes, maar foto’s centraal te staan. Dat doet het vermoeden groeien dat schoolfotograaf en wapenfanaat Tyler een grotere rol zal spelen in het tweede seizoen van de serie. Bovendien is geweten dat er bij elke aflevering een voice-over te horen zal zijn, maar ditmaal zal het niet Hannahs stem zijn. Zou het Tyler zijn die dit seizoen de hoofdrol speelt? Bekijk de trailer hieronder.

D-Day

En dan nu de vraag die iedereen zich al een jaar lang stelt: wanneer kunnen we het tweede seizoen van ’13 Reasons Why’ beginnen bingewatchen? Véél vroeger dan verwacht, jongens en meisjes! Op vrijdag 18 mei zal Netflix het volledige tweede seizoen online zwieren. Dat wordt een weekendje als kluizenaar leven!

Meer Netflixnieuws? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.