Home Lifestyle Film ZIEN: de liefde spat van je scherm in de eerste teaser van...

ZIEN: de liefde spat van je scherm in de eerste teaser van ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’

Ga jij kijken?

Harry & Meghan: A Royal Romance
© YouTube: TVLine

Het Amerikaanse televisienetwerk Lifetime zette eerder al enkele foto’s uit de film ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ online, maar nu doen ze daar nog een schepje bovenop met de allereerste teaser. Wij zijn echt zó nieuwsgierig!

Prins Harry en actrice Meghan Markle stappen op 19 mei in het huwelijksbootje. Dat wordt sowieso het huwelijk van het jaar en daarom maakte het Amerikaanse televisienetwerk Lifetime een film over het koninklijke sprookje van de twee tortelduifjes. De film heet officieel ‘Harry & Meghan: A Royal Romance‘ en de eerste teaser doet ons nog harder uitkijken naar het verhaal.

Romantiek op-en-top

Parisa Fitz-Henley zal in de huid van Meghan kruipen en de rol van prins Harry wordt vertolkt door Murray Fraser. Maar ook onder anderen prins William (gespeeld door Burgess Abernethy), Kate (Laura Mitchell), Diana (Bonnie Soper), Queen Elizabeth (Maggie Sullivun), Charles (Steve Coulter) en Camilla (Deborah Ramsay) zullen in de film te zien zijn.

Als we de eerste teaser van de film mogen geloven, zal het er romantisch aan toe gaan. Onder begeleiding van muziek van de Britse singer-songwriter Calum Scott zien we het huwelijksaanzoek, een seksscène en enkele idyllische beelden van het koppel. En alsof dat nog niet genoeg is, doet Harry ons ook smelten met zijn lieve woorden. ‘Ik heb alleen jou nodig’, vertelt hij aan zijn Meghan.

‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ verschijnt op 13 mei bij Lifetime.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.