Home Lifestyle Film ZIEN: dit is het eerste bloedstollende ‘spelletje’ van de nieuwste horrrorfilm ‘Jigsaw’

ZIEN: dit is het eerste bloedstollende ‘spelletje’ van de nieuwste horrrorfilm ‘Jigsaw’

Durf jij de achtste 'Saw'-film te bekijken?

© Lionsgate

Halloween komt dichterbij. De perfecte timing dus van filmproducent Lionsgate om een eerste bloedstollende scène van hun nieuwste ‘Saw’-film ‘Jigsaw’ vrij te geven.

‘Jigsaw’ is alweer de achtste horrorfilm van de ‘Saw’-filmreeks. Terwijl de vorige zeven films steevast jaarlijks uitkwamen (van 2004 tot 2010) rond Halloween, liet de achtste film maar liefst zeven jaar op zich wachten. De vorige film ‘Saw 3D’ kwam in 2010 uit.

Het verhaal van ‘Jigsaw’

Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, begint de politie een klopjacht op een man die al meer dan tien jaar overleden is. En dat is meteen de start van een nieuw spel. Is John Kramer (Tobin Bell) uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dat ze dankbaar moeten zijn voor het leven? Of is het een valstrik van een moordenaar die andere ambities koestert?

De trailer van ‘Jigsaw’ is ondertussen al twee maanden geleden verschenen, maar de allereerste scène is ondertussen ook al vrijgegeven. Ga jij binnenkort een avondje in je broek doen in de bioscoop?

‘Jigsaw’ verschijnt bij ons vanaf 1 november 2017 in de zalen.

De trailer

Meer filmnieuws? Dat vind je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.