Home Lifestyle Jobs DROOMJOB: Flair zoekt freelance videotalent

DROOMJOB: Flair zoekt freelance videotalent

Misschien werk jij binnenkort wel op onze redactie!

Om de zoveel tijd verschijnt er een droomjob op deze site. Gaan werken bij Pairi Daiza of met het treintje rijden in de Efteling: het heeft allemaal zijn charmes, maar de échte droomjob is werken bij Flair natuurlijk. Dat weten wij als de beste. Het geluk staat aan jouw kant, want wij zoeken versterking voor ons videoteam!

Wat zoeken we?

Een digital creative. Een video native. Een crossmediagoeroe. Een audiovisual designer. Iemand die kan goochelen met de camera en niet bang is om de straat op te trekken. Een M/V/X die mensen kan ontroeren met video en weet hoe je een verhaal moet vertellen. Een teamplayer, met een hart voor onze bruisende redactie. Iemand met straffe ideeën: hoe wilder, hoe beter. Iemand met kennis van Photoshop, Première en After Effects. (‘Zeg, die willen precies iemand die alles kan.’ Awel ja, dat zou van pas komen.)

Wat bieden we?

Een fulltime freelance plaats in ons team. De vrijheid om zelf projecten voor te stellen, om bij te leren, om te groeien. Een publiek van bijna 3 miljoen kijkers en lezers per maand. 3 miljoen, dat is 10 keer zoveel als ‘F.C. De Kampioenen 3’ tot nu naar de bioscoop heeft gelokt. Elke maand opnieuw. Een toffe werksfeer, een competitief loon. En de leukste collega’s van het westelijk halfrond.

Kriebelt het? Stuur dan snel een mailtje met je cv en motivatiebrief naar secretariaat@flair.be. Wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor een gesprek. Deze sollicitatietips krijg je er gratis en voor niets bij.