Home Lifestyle DOEN: haal nu je Flair in de winkel!

DOEN: haal nu je Flair in de winkel!

Veel leesplezier!

Flair
Flair

Ben jij de nieuwe Flair nog niet gaan halen? Haast je dan naar de krantenwinkel, want je favoriete magazine staat deze week weer vol topartikels. Wij geven je hieronder alvast een handig overzicht van wat je mag verwachten. Veel leesplezier!

SUPERDEAL:

Driegangendiner – met 2 voor de prijs van 1!

Heerlijk, zo’n hele avond lang genieten van lekker eten, en je liefste diep in de ogen kijken of gezellig bijkletsen met je besties. Maar ook best duur, want je wil natuurlijk nog sparen om te shoppen of om op citytrip te gaan. Zoals je weet hebben we bij Flair voor alles een oplossing: kies je favoriete restaurant en geniet met twee van een heerlijk driegangenmenu voor de prijs van één.

 Ontdek alle adressen hier: https://www.flair.be/nl/acties-wedstrijden/deze-week-bij-flair-driegangendiner-met-twee-voor-de-prijs-van-één

LEES:

Binnenkijken bij Véronique Leysen

“Twee jaar geleden kochten we deze seventiesvilla. We waren niet op zoek naar een huis maar een vriend van Thomas woonde hier om de hoek en had ons over deze woonst getipt. De perfecte architecturale seventiesparel is dit huis zeker niet, maar het heeft wel de typische jarenzeventigkenmerken zoals alle kamers op de begane grond, veel licht en een goede, open structuur.’

3 vrouwen maakten van hun talent hun beroep.

Over weinig jobs hangt zo’n waas van mystiek en romantiek als over het beroep van kunstenares. Leidt ze een leven als kluizenaar, als bohemien? En waar haalt ze haar inspiratie vandaan? Yaël, Nathalie en Sine heten ons welkom in hun atelier.

 

FASHION:

Cheap but chic. Zalig warme herfstkleren voor – € 50

Sjaals, handschoenen, mutsen, wollen truien en dikke jassen. Het najaar is duur! Daarom ging ons modeteam op zoek naar de mooiste warmhoudertjes onder de € 50. Zo kom jij herfst en winter door in financiële gezondheid én in stijl.

 

LEES:

‘Mijn mama heeft jongdementie’

3 dochters vertellen hoe hartverscheurend dat is

21 september is Wereld Alhzeimer Dag. Een dag voor oude mensen? Was het maar waar. De mama’s van Elke, Maaike en Karlien waren nog lang geen zestig toen de diagnose werd gesteld. 

Annie (37) groeide op als Jehovahs getuige

Als pionier ging ze elke maand 70 uur van deur tot deur om te prediken, maar diep vanbinnen voelde Annie zich allesbehalve gelukkig. Pas jaren later besefte ze dat ze slachtoffer was van een dwingende groep en keerde ze hen definitief de rug toe.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.