Home Lifestyle Boeken ‘Divergent’-auteur Veronica Roth heeft een nieuw boek uit

‘Divergent’-auteur Veronica Roth heeft een nieuw boek uit

'Chosen Ones' zou in de toekomst bovendien ook verfilmd worden.

divergent
© ‎Red Wagon Entertainment

Was jij een grote fan van ‘Divergent’? Dan hebben wij twee (!) keer goed nieuws voor jou. Veronica Roth, auteur van de saga, heeft namelijk een nieuw boek uit. En daar blijft het bovendien niet bij, want haar nieuwste creatie ‘Chosen Ones’ zou in de toekomst ook verfilmd worden.

Veronica Roth focuste zich met haar ‘Divergent’-saga eerder op jongvolwassen, maar haar nieuwste boek ‘Chosen Ones’ is specifiek gericht op volwassenen. Het boek vertelt het verhaal van vijf tieners die het tien jaar geleden opnamen tegen de zogenaamde Dark One, een kwaadaardige kracht wiens plan het was om de Verenigde Staten te vernietigen.

Chosen Ones

Tien jaar later zijn de jongeren in kwestie allemaal volwassen en kampen ze nog steeds met PTSS (een posttraumatische stressstoornis). Een iemand van hun groepje komt helaas te overlijden en vervolgens ontmoeten ze elkaar opnieuw op de begrafenis van hun vriend die gestorven is. Nu zijn ze nog maar met vier en ontdekken ze dat het oorspronkelijke plan van de Dark One niet zo kleinschalig was als ze aanvankelijk gedacht hadden. Sloane, een lid van hun groepje, heeft bovendien een aantal geheimen van haar kameraden verzwegen.

Het boek is nog maar een paar dagen uit, maar het verhaal blijkt meteen een hit te zijn. Zo is het nu al bekend dat ook ‘Chosen Ones’ verfilmd zou worden. Wanneer dit precies zal gebeuren, is voorlopig wel nog niet bekend. Al kan je natuurlijk wel beginnen met eerst het boek te lezen. De nieuwste creatie van Veronica Roth is vanaf volgende week bij ons beschikbaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie wil, kan hier een exemplaar bestellen en dit voor 17,99 euro.

Meer must-reads: