Home Lifestyle Disneyland Paris onthult eerste details over de spectaculaire nieuwe Marvelshow

Disneyland Paris onthult eerste details over de spectaculaire nieuwe Marvelshow

Al je favoriete superhelden komen er samen.

Disneyland Marvel
© Walkie Talkie

Deze zomer komen de superhelden van Marvel naar Disneyland Paris. Dat leuke nieuwtje vertelden we jullie eerder al, maar nu maakt het pretpark de eerste details over die Marvelshow bekend. En het lijkt erop dat de makers kosten noch moeite hebben gespaard.

Van 10 juni tot en met 30 september 2018 staat het Walt Disney Studios Park volledig in het teken van Marvel. Onder andere Spider-Man, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow en de Guardians of the Galaxy zullen ervoor zorgen dat hun fans na deze Marvelshow met een onvergetelijke ervaring naar huis gaan. En die show belooft spectaculair te worden…

Marvel: Super Heroes United

In de nieuwe show Marvel: Super Heroes United komen je favoriete superhelden samen en dan begint de magie. Het live-actionverhaal zal doorgaan op een podium van 400 m² met een van de grootste led-schermen in Europa en de fans kunnen Spider-Man en co. in een video van 180 graden volgen. Bovendien zorgen de speciale (licht)effecten én de drones in het theater voor de kers op de taart.

Deze show zal tijdens het Marvelseizoen vijf keer per dag te zien zijn in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park.

© Walkie Talkie

Marvelhotel

Wie na 30 september nog meer wil ontdekken over Marvel, kan vanaf 2020 terecht in het Disneyhotel dat volledig in het teken van deze superhelden zal staan. Disney zwierde alvast een eerste kiekje van het hotel online. Veelbelovend, toch?

© Walkie Talkie

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.