Home Lifestyle Hotspots Gratis eten? In dit Japanse restaurant in Antwerpen moet je niet betalen...

Gratis eten? In dit Japanse restaurant in Antwerpen moet je niet betalen als je het gerecht op je lichaam laat tatoeëren

Gratis eten én een gratis tattoo?

Dim Dining Tattoo
© Sebastien Greffe

Je favoriete sushi, een crispy duck salad of die heerlijke kippenoester? Wie een Japanse tattoo wil, kan er in Antwerpen gratis eentje laten zetten bij het Japanse restaurant Dim Dining. Het beste nieuws? Als je dat doet, eet je ook nog eens helemaal gratis.

Nee, we hebben het niet over een flauwe tekening van die zalmsashimi, wel het woord vertaald in sierlijke Japanse letters. De 24-jarige chef Dimitri Proost liet namelijk ter ere van de promotie van zijn restaurant de volledige menukaart vertalen in Japanse tattoos. Wie bij Dim Dining dus eerst een tatoeage laat zetten, schuift daarna de beentjes lekker onder tafel voor het bijbehorende gerecht.

Tattoos for dinner

‘Japanse tattoos hebben vaak een loze betekenis’, vertelt Dimitri Proost. ‘Bovendien zijn er maar weinig Belgen die Japans spreken, dus hun betekenis is eigenlijk inwisselbaar. Daarom leek het ons wel leuk om een originele draai aan die tatoeages te geven. Kiezen doe je uit een tattoomenu van 19 gerechten en 6 verschillende designs – gaande van Manga over traditioneel tot kalligrafiestijl. Je droomt al jaren van zo’n tattoo en wil weleens gratis gaan eten? Aanmelden kan op de website van Dim Dining. En foto’s mogen uiteraard altijd deze richting uit 😉 Liever geen tattoo op je lichaam? Je kan bij Dim uiteraard ook gewoon terecht voor het beste uit de Japanse keuken.

DIM Dining – Praktisch

Vrijdagmarkt 7, Antwerpen
Website

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.