Home Lifestyle Deze slimme condoom vertelt een man of zijn bedprestaties goed zijn

Deze slimme condoom vertelt een man of zijn bedprestaties goed zijn

Inslaan of toch maar passen?

Shutterstock

i.Con is de allereerste slimme condoom ter wereld. Hij vertelt een man of hij goed bezig is tussen de lakens aan de hand van verschillende data die hij verzamelt tijdens de daad.

Een Brits bedrijf vond de eerste smart condom uit. Het rubbertje verzamelt alle informatie over de bedprestaties van de man in kwestie. Het zendt die data rechtstreeks door naar je smartphone. Het condoom kan zelfs detecteren of de bedpartner een soa heeft.

Standjes

British Condoms is trots op zijn nieuwe rubberen paradepaartje. De i.Con registreert hoelang een vrijpartij duurt, hoeveel calorieën de man verbrandt, welke standjes de revue passeren en hoe snel de man stootte. Die informatie zou volgens het bedrijf heel handig zijn voor mannen, lees: om te kijken hoe ze het doen in vergelijking met andere mannen overal ter wereld.

Superflexibel

Het i.Con-condoom is een technologisch hoogstandje – pun intended -, maar toch zou de gebruiker geen hinder ondervinden tijdens een lekkere vrijpartij. Het ding voelt namelijk vederlicht aan en is superflexibel. Je bevestigt het rubberen bandje onder aan de penis. De man moet dus alsnog een normaal condoom dragen om volledig beschermd te zijn.

Dapper

De i.Con is vanaf januari 2018 verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk en zal zo’n 68 euro kosten. De grote vraag is welke man dapper genoeg zal zijn om dit slimme condoom daadwerkelijk te dragen in bed…

Bron: Metro

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.