Home Lifestyle Food Delhaize verkoopt bekend ‘Komen Eten’-dessert

Delhaize verkoopt bekend ‘Komen Eten’-dessert

Alle deelnemers waren zot van de Birramisu en nu kunnen wij ook proeven.

www.birramisu.be

Anne-Cathérine Dilewyns deed mee aan het populaire Vier-programma ‘Komen Eten’. Vooral haar zelfgemaakte dessert, de Birramisu, bracht haar tafelgenoten in extase. Je kan deze lekkernij nu kopen in de Delhaize.

Anne-Cathérine staat mee aan het hoofd van het familiebedrijf Dilewyns, een goeddraaiende brouwerij in Dendermonde. Toen ze deze week meedeed aan ‘Komen Eten’ moest haar menu dus ook zeker en vast in het bier-thema zijn. Zelfs haar dessert, de traditionele tiramisu, kreeg een nieuw Dilewyns kleedje.

Bruin bier

Ze verving de amaretto en koffie waarin de lange vingers normaal gedrenkt worden door Vicaris Generaal, hun zelfgebrouwen bruin bier. Dat was een schot in de roos, want alle gasten likten hun potje tot de laatste druppel af. Wie zelf eens wil proeven van het originele dessert, kan daarvoor nu terecht in de Delhaize. De familie Dilewyns ging namelijk in zee met ‘Dessert Creations’ om hun Birramisu op grote schaal uit te brengen. Het toetje heeft zelfs al een eigen website en Facebookpagina.

Smakelijk!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.