Home Lifestyle Dé trending YouTube-video van 2017 in België komt van een 17-jarige kerel...

Dé trending YouTube-video van 2017 in België komt van een 17-jarige kerel uit Sint-Job-in’t-Goor

Je moet al aan een digitale detox bezig geweest zijn om ‘Black Magic’ van Yung Mavu begin dit jaar gemist te hebben. Het lied, geïnspireerd door de magische wereld van Harry Potter, staat op nummer één in de Belgische YouTube-lijst van trending video’s van 2017.

Nog meer dan van de carpool kararoke met Ed Sheeran – die op de zesde plaats staat – genoten we in 2017 van de rap skills van de 17-jarige Yung Mavu, ofwel Noah Mavuela. De coole kerel schreef een rap over de magische wereld van Harry Potter, zette er een aanstekelijke beat onder en maakte er ook nog eens een toffe videoclip bij. Goed voor meer dan 13 miljoen views en 371.000 likes, and counting. Het feit dat hij niet lang na het uitbrengen van de clip beschuldigd werd van plagiaat door een Franse rapper, kon zijn succes dus niet stoppen. Al vragen we ons ondertussen wel af waar de tweede single blijft?

Ook trending dit jaar: Kim Clijsters die een man een tennisrok doet aantrekken op het veld, het optreden van Blanche op het Eurovisiesongfestival en een hilarische video van Kurkdroog. Ja, het was weer een mooi jaar op YouTube.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.