Home celebs ‘Callboys 2’ zoekt vrouwelijke figuranten die willen ‘vegen’ met Matteo ‘Devon’ Simoni

‘Callboys 2’ zoekt vrouwelijke figuranten die willen ‘vegen’ met Matteo ‘Devon’ Simoni

Betaald worden om in bed te liggen met Matteo Simoni: kan het nog mooier?

Het leven kan mooi zijn, zeker als je de voorbije dagen op figuratie.be hebt gesurft. Je kon daar namelijk een oproep vinden voor twee figurantenrollen in het nieuwe seizoen van ‘Callboys’, beiden als klant van niemand minder dan Devon Macharis, ofwel Matteo Simoni. En jawel, daar word je dan ook nog eens voor betaald…

Seksscènes

Enkele weken geleden begonnen foto’s van callboys Devon, Randy, Wesley en Jeremy (broer van Jay Vleugels) op sociale media te verschijnen. Zo wisten we dat de vier vrienden weer op de set staan voor het tweede seizoen van de populaire reeks. Maar callboys hebben ook klanten nodig, en die zijn blijkbaar nog niet allemaal gevonden. Jan Eelen en zijn team zochten via figuratie.be twee vrouwen tussen 34 en 55 jaar om komende dinsdag mee te spelen in twee sexy scènes.

De eerste vrouw zou een klant van Devon spelen, de tweede een klant van Jeremy, gespeeld door Rik Verheye, en Devon. Bij die tweede scène stond volgens Het Belang van Limburg specifiek ‘seksscène’ geschreven. Voor een avontuurtje met Matteo krijgen de lucky ladies trouwens 100 euro. Dat is meer dan een gewone figurant, aangezien het hier om edelfiguratie gaat en hun gezichten dus herkenbaar en zelfs in close-up in beeld kunnen komen.

Je hebt misschien gemerkt dat we in de verleden tijd schrijven. Helaas pindakaas, wanneer wij op de zoekertjessite gaan kijken, vinden we de oproep voor ‘Callboys 2’ niet terug. Er zijn vermoedelijk dus twee vrouwen gekozen die de droom zullen beleven. Maar hé, je kan nog wel nog altijd inschrijven om te figureren in ‘Thuis’ of ‘Familie’? Wij blijven de site alleszins in het oog houden, you never know!

Meer over ‘Callboys’: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.