Home Lifestyle In deze (tijdelijke) bubbel slaap je met een schitterend uitzicht over de...

In deze (tijdelijke) bubbel slaap je met een schitterend uitzicht over de Grote Markt van Brussel

Bij ons brengt de Kerstman dit jaar een vroeg valentijnscadeautje!

overnachten in bubbel Brussel
© Cocoon Brussels

Overnachten óp de mooiste markt van België en ín een magische tent mét een prachtig uitzicht? Waar worden we verwacht?! Bij het gloednieuwe pop-upconcept Cocoon in hartje Brussel.

Nog op zoek naar een uniek kerstcadeautje waarmee je je lief of beste vriendin pas écht een wondermooie – letterlijk en figuurlijk! – kerst bezorgt? We found what you were looking for! Op de Grote Markt van Brussel is namelijk sinds kort een unieke pop-upglamping geïnstalleerd. Jep, de zoveelste in het rijtje, maar wel eentje die je helemaal bovenaan je bucketlist moet zetten. De tijdelijke bed & breakfast Cocoon installeerde namelijk een feeërieke bubbel waarin je met een magnifiek uitzicht op onze hoofdstad kan slapen.

Een nachtje ontkoppelen

Baudouin en Marie, de oprichters van de startup Imagine Belgium, richtten de zolder van het geklasseerde Maison de la Balance op de Grote Markt van Brussel in met een doorzichtige luchtbel waarin je een magische nacht kan beleven. Daar wacht je een knus bed onder twinkelende lichtjes en in een prachtig decor, maar het allermooiste aan de unieke hotelkamer? Dat is het schitterende uitzicht over de Grote Markt die er nu, dankzij de heerlijke kerstsfeer die er hangt, nóg mooier uitziet dan anders. 

Het doel van het concept? Even ontkoppelen van de dagelijkse rush en volledig ontspannen naar dromenland reizen. Zin in zo’n romantisch uitje? Voor een nachtje voor twee personen inclusief ontbijt ben je € 228 kwijt. De bubbel blijft nog tot maart 2021 in de zolder staan, dus snel zijn is de boodschap! Meer informatie vind je hier.

Lees ook: