Home Lifestyle Food AMAI: na de bruine rum valt ook de gin van ‘den Aldi’...

AMAI: na de bruine rum valt ook de gin van ‘den Aldi’ opnieuw in de prijzen

De drie flessen kosten samen nog geen € 50!

Aldi weet duidelijk wat goed is, want na hun prestigieuze bruine rum, die werd verkozen tot de beste van de wereld, vallen maar liefst drie verschillende gins van de winkelketen in de prijzen. En dat voor nog geen € 12!

Tijdens de ‘Spirits Business Gin Masters 2019’ is Aldi maar liefst drie keer in de prijzen gevallen. Hun ‘Greyson’s Seville Orange & Persian Lime Gin, ‘Harrison Gin‘ en ‘Passionfruit Gin Liqueur‘ eindigden alle drie bovenaan in hun categorie en dat terwijl je voor de drie flessen samen nog geen € 50 neerlegt.

In 2017 werd hun ‘Oliver Cromwell London Dry Gin‘ al eens verkozen tot de beste dry gin ter wereld en ook dit jaar viel hun gin dus opnieuw in de smaak. Cliché, maar met de gin nog maar eens bewezen: je hoeft niet altijd veel te betalen voor kwaliteit.

Voorlopig zijn de drie gins nog niet bij ons te verkrijgen, maar wie deze zomer een citytrip naar Engeland heeft geboekt, kan een aantal flessen inslaan, al zal je nu heel veel geluk moeten hebben om een winkel te vinden waar ze nog flessen in voorraad hebben.

1 / 3
‘Greyson’s Seville Orange & Persian Lime Gin
Harrison Gin
‘Passionfruit Gin Liqueur
‘Greyson’s Seville Orange & Persian Lime Gin
‘Greyson’s Seville Orange & Persian Lime Gin

€ 16,72

Harrison Gin
Harrison Gin

€ 17,83

‘Passionfruit Gin Liqueur
‘Passionfruit Gin Liqueur

€ 11,14

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.