Home Lifestyle Dokter Brandon blaast ‘America’s Got Talent’-jury omver, maar helaas kan hij zijn...

Dokter Brandon blaast ‘America’s Got Talent’-jury omver, maar helaas kan hij zijn auditie niet meer herbekijken

De 29-jarige jongeman kwam enkele weken na zijn auditie tragisch om het leven

© Screenshot YouTube: America's Got Talent

Brandon Rogers waagde een tijdje geleden zijn kans bij ‘America’s Got Talent‘. Hij deed iedereen versteld staan, maar helaas kwam hij enkele weken na zijn auditie tragisch om het leven. Op vraag van zijn familie deelt het programma nu zijn prachtige prestatie. Ons hart breekt…

Bij ‘America’s Got Talent‘ ziet de jury verschillende kandidaten passeren. De een zullen ze dan ook langer onthouden dan de ander. Maar de stem van Brandon Rogers zullen ze waarschijnlijk nooit meer vergeten. De zingende dokter overtuigde iedereen (inclusief Simon Cowell), maar helaas kwam hij enkele weken na zijn auditie om het leven.

Auto-ongeluk

De auditie van dokter Brandon verscheen normaal gezien volgende maand op televisie, maar jammer genoeg besliste het lot daar anders over. De 29-jarige dokter kwam namelijk om het leven bij een auto-ongeluk. Brandon zat als passagier vooraan, terwijl de bestuurder de controle over het stuur verloor. De auto botste tegen een boom en dat kostte Brandon het leven.

Door dit plotse verlies wil de familie van Brandon hem op alle mogelijke manieren herdenken. Daarom vroegen ze aan de programmamakers of de beelden van zijn auditie al online konden komen. In de video voel je gewoon de liefde tussen hem en zijn mama. Wij wensen de familie en vrienden van Brandon heel veel sterkte toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: