Home Lifestyle Body Maak kennis met P.volve, de favoriete work-out van de Victoria’s Secret-Angels

Maak kennis met P.volve, de favoriete work-out van de Victoria’s Secret-Angels

Model Nadine Leopold zweert erbij!

P.Volve
Instagram: pvolve

De modeshow van Victoria’s Secret gaat door binnen een maand en ondertussen zijn alle modellen druk bezig met zich voor te bereiden op de show. Een aantal Angels zoals Romee Strijd en Nadine Leopold zweren bij de work-outs van personal trainer Stephen Pasterino en ook jij kan meedoen!

Nadine Leopold werkt al twee jaar samen met Stephen Pasterino. Gelukkig hoef je niet in New York of Londen te wonen om zijn lessen te kunnen volgen, want de work-outs van de personal trainer zijn nu ook beschikbaar op een online platform. Maak kennis met P.volve.

#TrainLikeAnAngel

Via P.volve kan je een reeks van virtuele trainingen volgen die stuk voor stuk goedgekeurd zijn door de Victoria’s Secret-Angels. ‘Het heeft mijn lichaam compleet veranderd’, aldus Nadine op haar Instagramaccount.

Op het platform vind je meer dan 75 video’s die je bovendien kan filteren op lichaamstype, duurtijd en materiaalkeuze. Zo kan je alle oefeningen makkelijk thuis doen en wanneer het jou past. Waarom zijn de Angels nu zo’n fan van deze oefeningen? Alles draait om kleine bewegingen die bedoeld zijn om je lichaam te liften en strakker te maken. ‘Het gaat je niet breder maken, maar het geeft je net een geweldig, afgelijnd figuur’, aldus model Nadine.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.