Home Deco VIDEO: Bloomon viert het najaar met kortfilm ‘New Romantics’

VIDEO: Bloomon viert het najaar met kortfilm ‘New Romantics’

De warme zomerdagen maken stilaan plaats voor het prachtige kleurenpalet van de herfst en ook in huis ruilen we onze fleurige boeketten voor eerder sprookjesachtige bossen. Dat heeft ook Bloomon begrepen. Hun nieuwste ‘New Romantics’-collectie en bijbehorende kortfilm doen ons nu al verlangen naar idyllische wandelingen langs het mooiste wat de natuur ons te bieden heeft.

‘Toen we door de stad slenterden vorig jaar, zagen we hoe de bladeren goud kleurden en van de bomen vielen’, klinkt het bij Bloomon. ‘We dachten: ‘Who do you fall for?’ We haalden onze inspiratie bij de lyriek van de nieuwe r&b, een genre dat van de liefde een kunst maakt. Denk maar aan Frank Ocean en Solange. Die woorden vol kleuren en texturen, in combinatie met de dramatische bloemen die de meesters in de zeventiende eeuw schilderden en jawel… New Romantics was geboren.’

Met de nieuwe collectie wil Bloomon de schoonheid van alleenstaande bloemen, binnenin een boeket, in de spotlight zetten. Denk aan dromerige dahlia’s, verleidelijke lilium of katoenfluwelen rozen. Het eerste ‘New Romantics’-boeket is vanaf nu verkrijgbaar. Wij kunnen niet wachten om de herfst – én de liefde – weer bij ons in huis te halen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: