Home Lifestyle #BlindGetrouwd: dit waren jullie meest onverdraagzame, belerende en minachtende tweets over aflevering...

#BlindGetrouwd: dit waren jullie meest onverdraagzame, belerende en minachtende tweets over aflevering 4

Tweetend Vlaanderen was maandagavond niet mals voor de 'Blind Getrouwd'-makers en -koppels.

Wauw. Jullie hadden héél erg veel commentaar op de vierde aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Te veel wandelingen, Joris’ rijgedrag, Lenny’s allergie, heimwee naar het vorige seizoen… Het was  maar een zuur boeltje op Twitter maandagavond. Wij bundelden jullie opmerkelijkste tweets.

Er kwamen heel wat vernietigende tweets over de bezigheden van de koppels op hun huwelijksreis. Dat het nog wat vroeg is om van ’s morgens tot ’s avonds te vogelen lijkt niet iedereen te beseffen. Laat die mensen toch gezellig wandelen, jongens!

Elke en Tim gingen niet wandelen, maar zaten naar Twitternormen dan weer te lang aan het zwembad.

En toen kwam Lenny met het (ietwat bedenkelijke) excuus dat hij allergisch denkt te zijn voor zijn trouwring. En Twitter lost it.

Er te pas en te onpas een ‘Het eiland’-quote tussen zwieren never hurt nobody…

Mama Twitter vindt bovendien dat Lenny wat vaker mag lachen.

Wat ons ook opviel, was hoe Annelies Joris een ‘goeie maat’ noemde.

Maar dat kan uiteraard liggen aan Joris’ gsm-gebruik achter het stuur. Het is duidelijk niet alleen juffrouw Annelies die Joris’ gedrag achter het stuur afkeurt…

En als we dan toch bezig zijn:

Verder lijkt Annelies afritsbroeken als iets positiefs te zien… Nou.

Waar we ons op Twitter dan weer wél een kriek mee lachten, was met de vergezochte vergelijkingen die er gemaakt werden. De inspiratie is duidelijk op bij aflevering vier.

Jullie hadden het niet expliciet hoeven tweeten, jongens. We hadden het allang door. Jullie missen duidelijk de deelnemers van vorig seizoen.

En jullie vinden dit seizoen duidelijk (nog) niet spannend genoeg.

We sluiten een deal: voor onze wekelijkse dosis spanning kijken we vanaf nu met z’n allen op vrijdagavond naar ‘Temptation Island’. Afgesproken? Verdraagzaamheid, jongens… ’t Is een mooie deugd.

Meer ‘Blind Getrouwd’:  

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.