Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’-dilemma’s: maakte Lieve of Aljosja de eerste move?

‘Blind Getrouwd’-dilemma’s: maakte Lieve of Aljosja de eerste move?

Ook Esther en Tim kregen enkele vragen voorgeschoteld.

Gisteren was het tijd voor de allerlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Snif! Nu het experiment voorbij is, vragen wij ons af hoe goed de koppels elkaar al kennen. VTM schotelde Lieve en Aljosja en Tim en Esther enkele dilemma’s voor. Bij het ene koppel verliep het al wat vlotter dan bij het andere…

Aljosja en Lieve

Het schattigste koppel uit het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd‘ is sowieso Lieve en Aljosja. De twee voelden de aantrekkingskracht niet meteen, maar nu hebben ze een latrelatie en werken ze nog elke dag aan hun verliefdheid.

Het sympathieke koppel plofte bij VTM in de zetel voor enkele dilemma’s. En wat blijkt? Met een score van 3 op 7 kennen ze elkaar toch niet door en door… Zo maakten ze bijvoorbeeld allebei de eerste move en hebben ze allebei altijd gelijk. Maar één ding is zeker: Lieve draagt thuis de broek!

Esther en Tim

Bij Esther en Tim liep het experiment op rolletjes. Ze volgden allebei hun gevoelens op hun eigen tempo, en uiteindelijk zorgde dat voor de perfecte match. Maar slagen ze ook in het ultieme relatiespel van VTM? Wie gooit bijvoorbeeld het geld door ramen en deuren naar buiten en wie kan er niet tegen zijn of haar verlies?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.