Home Lifestyle ‘BEVERLY HILLS 90210’: hier is de eerste teaser van de reboot

‘BEVERLY HILLS 90210’: hier is de eerste teaser van de reboot

Nostalgie!

Beverly Hills 90210
© YouTube

Was jij grote fan van ‘Beverly Hills 90210’? Dan trek jij boordevol nostalgie het weekend in want Fox heeft zojuist een eerste korte teaser gelanceerd van de reboot van de populaire reeks uit de jaren 90.

Tori Spelling (Donna), Shannen Doherty (Brenda), Jason Priestley (Brendon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Brian Austin Green (David) en Gabrielle Carteris (Andrea) zijn terug van weggeweest en ondanks alle gepasseerde jaren, lijkt hun vriendschap nog steeds intact. De video die Fox Studios zopas onthulde vertelt ons nog niet al te veel over de reboot. We zien alleen de originele acteurs van ‘Beverly Hills 90210‘ aan het script werken. Met op de achtergrond Lenny Kravitz’ hit ‘It ain’t over till it’s over’.

Maar eerlijk, ook al zien we niet zoveel, zelfs deze korte teaser zal de fans van weleer in een zeer nostalgische mood brengen en doen hopen dat de volledige reboot snel te zien zal zijn. En die release staat trouwens gepland op 7 augustus in de Verenigde Staten. De eerste van zes afleveringen zal trouwens hulde moeten brengen aan Luke Perry (Dylan McKay in de serie) die op 4 maart overleed aan een beroerte.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.