Home Lifestyle Bent Van Looy over zijn complexen: ‘Ik ben geen man-man, en daardoor...

Bent Van Looy over zijn complexen: ‘Ik ben geen man-man, en daardoor twijfelde ik vroeger aan mijn geaardheid’

De zanger van Das Pop werd vroeger ook enorm gepest.

VIER

Bent Van Looy was afgelopen week een van de gasten in ‘Gert Late Night’. Daar leerden we de zanger van Das Pop een pak beter kennen. ‘Ik was vroeger de rare van de klas’, aldus Bent.

Bent Van Looy was samen met Free Souffriau en Peter Van Asbroeck te gast bij Gert Verhulst en James Cooke voor de allerlaatste week van ‘Gert Late Night’ dit jaar. De zanger bleef vroeger liever weg van de commerciële televisie, maar we zijn blij dat hij dat principe op de Evanna overboord gooide (pun intended).

De zanger liet in zijn kaarten kijken. Zo vertelde hij dat hij gek is op windhonden, dat hij enorm onhandig is en dat hij vroeger minstens drie keer per week naar de dokter ging omdat hij aan hypochondrie leed. Hij ging als klein jongetje zeker drie keer per week met zijn oma naar de zoo en hij verzamelt porseleinen poppen.

Van de trap gegooid

Ook toen hij in bed naast James plaatsnam, luchtte hij zijn hart. ‘Ik was vroeger op school de rare van de klas en werd daarom gepest‘, aldus Bent. ‘Als je buiten de groep staat of anders bent, lok je agressie uit omdat mensen dat niet snappen. Zo werd ik van de trap gegooid of schoten ze speldjes in mijn rug. Ik moest iedere dag ’s ochtends mijn moed verzamelen om naar school te gaan.’

Hij had het ook over zijn complexen. ‘Ik ben geen man-man’, vertelt Bent. ‘Op een bepaald moment dacht ik dat ik misschien te weinig testosteron had. Daardoor twijfelde ik vroeger wel aan mijn geaardheid. Ik was aan het wachten: wanneer komt het? Maar het is niet gekomen.’


Lees ook: