https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Dieren Ben & Jerry’s lanceert zijn heerlijke ijs nu ook speciaal voor honden

Ben & Jerry’s lanceert zijn heerlijke ijs nu ook speciaal voor honden

De lekkernijen voor onze fluffy viervoeters zijn voorlopig enkel beschikbaar in Amerika.

ben & jerry's ijs hond
© callum blacoe via unsplash & Ben & Jerry's

Het is winter, maar dat wil niet zeggen dat we er niet van genieten om met een heerlijke pot Ben & Jerry’s-ijs in onze zetel te kruipen. Onze favoriete viervoeters kunnen daar nu ook van smullen, want de populaire fabrikant brengt zijn ijsjes ook uit voor honden!

Cookie dough, chocolate fudge brownie of strawberry cheesecake. Ben & Jerry’s weet ons altijd te verrassen met de meest heerlijke smaken! De ijsproducent brengt nu een nieuwe variant op de markt, maar deze keer worden niet onze smaakpapillen, maar wel die van onze honden verwend! Het ijs is namelijk speciaal voor fluffy viervoeters.

Twee smaken

Luka, Bobby, Ollie, Nestor, Freddie en co kunnen kiezen tussen twee heerlijke smaken: Rosie’s Batch met pompoen en kleine koekjes of Pontch’s Mix met pindakaas en pretzelstukjes. Normaal gezien mogen de meeste honden geen ijs eten omdat zuivel niet goed is voor de beestjes. Daarom zijn de Doggie Desserts gemaakt met zonnebloemboter, wat perfect gezond is voor je beste vriend en enkel zorgt voor kwispelende staartjes in plaats van krampjes.

De bevroren hondensnacks zitten in de typische Ben & Jerry’s-potjes en kosten zo’n kleine 2,5 euro per stuk. Voorlopig zijn de ijsjes enkel beschikbaar in Amerika, dus hopen dat ze net zoals de andere smaken binnenkort hun weg vinden naar België zodat wij onze voorraad kunnen inslaan!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

PS Het is helemaal oké (en veilig) als je zelf ook een lepeltje proeft van deze Doggie Desserts.

Lees ook: