Home Lifestyle Body Bedtime smoothies zijn de nieuwste trend voor een zalige nachtrust

Bedtime smoothies zijn de nieuwste trend voor een zalige nachtrust

Wij hebben een nieuw avondritueel!

Bedtime smoothies

We weten allemaal dat een smoothie in de morgen je meteen die instant energieboost geeft om de rest van de dag door te komen. Maar de nieuwste trend zijn ‘bedtime smoothies’: een heerlijke mix van je favoriete groenten en fruit die voor een zalige nachtrust zorgt.

Hoe dat kan? Wel, sommige voedingsmiddelen – bananen bijvoorbeeld – bevatten tryptofaan, anderen triggeren de natuurlijke productie van melatonine in het lichaam (kersen) of zijn een grote bron van slaapverwekkende omega 3-vetzuren (amandelen). Dus, als je die samen in de blender gooit, krijg je zoiets als bedtime smoothies. Ideaal zijn kersen, amandelen, kiwi, bananen en boerenkool. Beetje ijs en wat amandelmelk erbij en mixen maar!

Avondritueel

Het best drink je je bedtime smoothie ongeveer een halfuurtje voor je wil slapen. Zo vermijd je ook dat je om 2u ‘s nachts wakker wordt omdat je zo nodig moet plassen. En het is trouwens ook het ideale moment om je computer uit te zetten, je telefoon links te laten liggen en met een goed boek onder de lakens te kruipen. Wij hebben een nieuw avondritueel gevonden!

Bron: PureWow

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.