Home Lifestyle ALLES KAPOT: wij sloegen al onze frustraties eruit in de allereerste rage...

ALLES KAPOT: wij sloegen al onze frustraties eruit in de allereerste rage room in België

The place to be: Wreck It in Brugge.

Wreck It is de eerste en enige rage room in België. Je mag er een uur lang werkelijk alles kapotslaan. Wij gingen een kijkje nemen en we namen onze goeie rechtse mee.

Als je heel kwaad bent, kan het soms deugd doen om iets kapot te maken. Omdat je mama er niet mee zal kunnen lachen als je haar mooi servies op de grond smijt en je vriend niet bepaald blij zal zijn als je zijn Playstation tegen de muur knalt, kan je in Brugge terecht in een rage room waar je een uur lang werkelijk alles mag vernielen.

Apocalypse Now

Ik ben eigenlijk geen agressief persoon, al sneuvelden er in het verleden wel al een drietal badmintonracketjes uit frustratie wanneer ik slecht speelde. Dat is niet zo’n goede zaak voor mijn portemonnee, maar wel voor mijn gemoed. Benieuwd wat dat dus zou geven in de rage room Wreck It. We boekten het ‘Apocalypse Now’-pakket en kregen een kamer boordevol meubels, elektronica, glazen flessen en andere spullen die we volledig in gruzelementen mochten slaan. Een toffe ervaring, al had ik voortdurend het gevoel: ‘Oei, oei wat doe ik nu?!’.

Ik leerde vooral dat glazen flessen – zeker die van sterke drank – enorm stevig zijn, dat ik niet de meest handige persoon ben op deze wereldbol én dat tekeer gaan als een wilde met een sloophamer enorm intensief is. Het kostte me gelukkig geen bloed en tranen, maar wel véél zweet om de kamer om te toveren tot een stort.

Alle informatie en boeken kan via hun website.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.