Home Lifestyle 9 hilarische spelletjes die niet mogen ontbreken op je vrijgezellenfeest

9 hilarische spelletjes die niet mogen ontbreken op je vrijgezellenfeest

Maak er een onvergetelijke dag van.

Voor je je jawoord zegt aan de man van je leven, heb je nog een epic vrijgezellenfeest tegoed. Deze toffe spelletjes zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt!

1 / 9
Jizz The Game
Bachelorette Scavenger Hunt
Dirty Pictionary
Dickhead Hoopla
Pin de stick op Nick
Prosecco Pong
For The Girls Adult Party Game
Dick Match
Twerk Pong
Jizz The Game
Jizz The Game

Russian Roulette, maar dan met een plastic penis. Je vult het gigantische roze exemplaar met een vloeistof naar keuze. Tip: alcohol smaakt beter, maar water plakt minder. Vervolgens draai je aan het wijzerplaatje links om te zien hoeveel keer je moet ‘aftrekken’, en aan het wijzerplaatje op de rechterbal om te zien waarop je moet mikken. Dan is het afwachten bij welke (on)gelukkige ie ‘komt’.

€ 22,99 – Firebox

Bachelorette Scavenger Hunt
Bachelorette Scavenger Hunt

Trek ‘t stad in met je vriendinnen en maak kleine groepjes. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk punten scoort en die kan je verzamelen door zotte opdrachten uit te voeren en daar nog gekkere foto’s van te trekken. Op de bar dansen is bijvoorbeeld twintig punten waard, terwijl de hoed van een vreemde opzetten je vijf punten oplevert.

€ 4,22 – Etsy

Dirty Pictionary
Dirty Pictionary

Iedereen kent Pictionary waarbij je iets tekent, en de rest moet zo snel mogelijk raden wat jouw kunstwerk voorstelt. Uiteraard ga je op je vrijgezellenfeest geen paarden, appelsienen of rijhuizen tekenen. Dit is de iets pikantere versie waarbij je een orgasme of de missionarishouding op papier moet vastleggen.

€ 7,12 – Etsy

Dickhead Hoopla
Dickhead Hoopla

Hier moet jij goed mikken! Verdeel jullie in groepjes van twee. De ene persoon bindt de penis op haar hoofd, en de andere persoon moet ringetjes over het geslachtsdeel proberen werpen. Het team dat de meeste cirkeltjes vangt, is gewonnen. Hilarische foto’s verzekerd!

€ 10,99 – Firebox

Pin de stick op Nick
Pin de stick op Nick

De volwassen versie van het ‘pin de staart op de ezel’-spelletje. Dit keer moet je een penis op de juiste plaats op een gigantische poster prikken terwijl je een blinddoek draagt.

€ 5,93 – Etsy

Prosecco Pong
Prosecco Pong

Een vrijgezellenfeestje zonder alcohol, dat is zoals een bruidegom zonder bruid. Met dit drankspelletje zit je dus sowieso goed. Het is gebaseerd op de klassieker beer pong, maar dat bier vervangen we maar al te graag door prosecco. Je plaatst de glazen aan beide uiteinden van de tafel. Twee teams nemen het op tegen elkaar en proberen een pingpongballetje in een bekertje aan de andere kant te gooien. Lukt dat, dan moet het andere team die beker uitdrinken. Santéekes!

€ 6,99 – Firebox

For The Girls Adult Party Game
For The Girls Adult Party Game

Een kaartspelletje dat niet zo onschuldig is als wiezen. Je krijgt 100 ‘Truth or Dare’-kaarten, 100 ‘Never Have I Ever’-kaarten, 100 ‘Rapid Fire Question’-kaarten, 100 ‘Best of the Best’-kaarten en 100 ‘Most Likely To’-kaarten. De bedoeling is dat je natuurlijk altijd eerlijk antwoordt. Zo leer je iedereen die avond gegarandeerd een pak beter kennen.

€ 28,99 – Firebox

Dick Match
Dick Match

De toekomstige bruid zal voor de rest van haar leven op dezelfde penis moeten kijken, dus speel nog één keertje een spelletje waarbij ze 24 uitzonderlijke exemplaren moet vergelijken. Probeer zoveel mogelijk paartjes te maken en kroon jezelf tot winnares.

€ 22,99 – Firebox

Twerk Pong
Twerk Pong

Haal je beste dansmoves boven en twerk tot je erbij neervalt, of althans tot de balletjes erbij neervallen. Er hangt namelijk een kartonnen doosje boven je achterste vol met pingpongballetjes, en jij moet proberen om er zoveel mogelijk uit te schudden. Music please!

€ 13,99 – Firebox

Lees ook: