Home Lifestyle Film 10 kleine spoilers waardoor je ‘A Bad Moms Christmas’ sowieso wil zien

10 kleine spoilers waardoor je ‘A Bad Moms Christmas’ sowieso wil zien

Drie hilarische vrouwen in de hoofdrol, een gezellig kerstsfeertje én sexy (strippende) Santa's: meer moet dat niet zijn, nietwaar?

Wie ‘Bad Moms’ zag, weet dat Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) en Carla (Kathryn Hahn) een dolkomisch dreamteam zijn. Dit najaar zijn ze terug en willen ze samen kerst redden, want volgens deze ‘slechte moeders’ hoeft het helemaal niet zo’n stresserende periode te zijn. Wij raden gespannen mama’s alvast aan deze topper te gaan bekijken in de cinema. Wedden dat je volledig relaxed – en misschien met een beetje buikpijn van het lachen – weer naar buiten stapt?

1

Carla en haar excentriek stijltje zijn back and better than ever.

2

Deze keer is ook Carla’s moeder Isis – die zich voorstelt met de binnenkomer ‘I’m Isis, like the terrorist group’ – er ook bij, en ze wordt gespeeld door de geniale Susan Sarandon. Spoiler alert: de appel valt niet ver van de boom.

3

Carla vindt in deze film misschien wel de liefde, bij één van haar (heel knappe) klanten.

4

Een klant die niet veel later samen met een heleboel andere sexy Santa’s op een toog staat te dansen. Want elke film kan wel een ‘Magic Mike’-momentje gebruiken, nietwaar?

Nog een spoiler alert: het kerstmankostuum gaat wel degelijk uit.

5

De anders zo gespannen Kiki, gespeeld door een hilarische Kristen Bell, gaat weer helemaal los. Zelfs de Kerstman moet eraan geloven.

6

Ook Kiki’s moeder komt langs voor de feestdagen, al is zij iets minder cool dan die van Carla. Plakkerig en een klein beetje gek zijn betere beschrijvingen.

7

Of hoe noem je een moeder die zich exact hetzelfde kapsel als haar dochter laat aanmeten? Hilarisch, ja, zo kan je ‘t ook noemen.

8

Met Mila Kunis is het gouden trio compleet. Haar personage Amy is ondertussen een gelukkig gescheiden vrouw die dit jaar gewoon eens van kerst wil genieten, zonder alle stress.

9

Oh ja, ze is nog steeds samen met knappe Jessie uit de eerste film. En daar zijn wij héél blij om…

10

Net als in de eerste film werken Amy, Kiki en Carla én deze keer ook hun moeders serieus op je lachspieren. Een film vol grappige vrouwen (en knappe mannen), meer moet dat voor ons niet zijn.

‘A Bad Moms Christmas’ is nu in de bioscoop. 

Lees ook: