Home FASHION & BEAUTY Fashion Benieuwd welke kleur we volgende zomer massaal dragen?

Benieuwd welke kleur we volgende zomer massaal dragen?

Je zal opvallen, dat is zeker!

© Instagram: @roksandailincic

Kleuren hebben zich de voorbije seizoenen opnieuw een weg gebaand naar onze kleerkast. En als je leest van welke tint we volgende zomer weg zullen zijn, dan kan je daar alleen maar vrolijk van worden. When life gives you lemons, maak er dan een jurk van. Want volgende zomer kleurt… geel!

Eerst even terug naar vandaag. Deze zomer was rood een van de absolute trendkleuren en dat blijft nog wel even zo, merken we als we een blik werpen op de winkelrekken voor het najaar. Daarbij komt ook nog eens een overvloed aan blauw, paars en roze. En terwijl jij langs de winkelrekken dwaalt en je afvraagt wat je favoriete kleur voor de winter wordt, gooit de modewereld weer een nieuwe lading trends over ons heen tijdens de Fashion Weeks. Fast forward naar volgende zomer.

Wie goed heeft opgelet zag deze zomer hier en daar al een flinke shot geel in de rekken, maar het leek alsof de vrouw in de straat – wij dus – er nog niet helemaal klaar voor was. Volgende zomer nog eens proberen, dachten de ontwerpers. Want opnieuw kleuren de catwalks in New York, Londen en Milaan mooi geel.

🐥🐝🌼 #MJSS18

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

SPRING SUMMER 2018 | 💛❤️💜 #LFW #ROKSANDA

A post shared by Roksanda (@roksandailincic) on

Our #ss18 show done #lfw #ports1961womenswear #ports1961

A post shared by Ports1961Womenswear (@ports1961womenswear) on

Even wennen? Geen zorgen, daar heb je nog ruim de tijd voor. En als het je helemaal niets zegt, dan kan je nog altijd kiezen uit een van de kleuren voor deze winter, want die gaan vast ook nog wel een extra seizoen mee.

Meer kleuradvies? Zo draag je rood, dé trendkleur voor het najaar.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.