Home FASHION & BEAUTY Zooey Deschanel gaat retro voor Tommy Hilfiger

Zooey Deschanel gaat retro voor Tommy Hilfiger

Reporters
Het gaat Zooey Deschanel voor de wind: haar tv-serie New Girl is een hit, ze nam net een nummer met Prince op, werkt aan een nieuwe film met Bill Murray en heeft nu ook een kledinglijn ontworpen voor Tommy Hilfiger, die vanaf 21 april te koop zal zijn via Tommy.com. In de collectie door de sixties geïnspireerde fladderjurkjes, of wat had je gedacht?

Zooey DeschanelVoor de collectie To Tommy From Zooey ontwierp 's werelds schattigste actrice – sorry Honey Boo Boo16 jurken met duidelijke vintage-inslag. "Het zijn korte kleedjes die inspiratie halen uit de jaren zestig," vertelt Tommy Hilfiger himself op Vogue.com, "We hebben vooral gewerkt met rood, wit en blauw, maar dan op een manier die heel Zooey is, met leuke details en flirterige stoffen."

Bij het ontwerpen van de collectie hadden Zooey en Tommy iconen uit de Swinging Sixties als Twiggy en Jean Shrimpton in gedachten. De jurken kregen de namen van vriendinnen van de ster – wij wachten bang af of die van ons ergens zal opduiken!

Zooey Deschanel

Op 14 april wordt een deel van de collectie bij Amerikaanse department store Macy's gelanceerd, de hele lijn shop je een week later op de website van Tommy.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.