Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: met dit product verandert jouw haarkleur bij temperatuurschommelingen

ZIEN: met dit product verandert jouw haarkleur bij temperatuurschommelingen

Net zo kleurrijk als je persoonlijkheid, zonder schade aan je haar! 🌈

Wil jij je coupe in een fel kleurtje verven, maar kun je niet kiezen tussen verschillende tinten? Dan is de nieuwste creatie van Pravana iets voor jou! Het merk brengt begin september een haarproduct op de markt waardoor je lokken veranderen van kleur, afhankelijk van de temperatuur. Say what?!

Je kent ongetwijfeld de stemmingsring, beter bekend onder de naam moodring, waarin een kristal verwerkt zit dat reageert op temperatuursveranderingen en daardoor verandert van kleur. Wat als je nu een gelijkaardig effect kon creëren op je haar? Dat klinkt bijna als een futuristische uitvinding!

The future is now, want haarspecialist Pravana heeft Vivids Mood Color uitgevonden, waardoor je haarkleur verandert bij temperatuurschommelingen. Het is geen permanente haarkleuring, maar een product dat je al na één keer douchen kunt uitwassen. Geen schade aan je haar dus!

Like magic

De opzet is simpel: je brengt een kleur naar keuze aan op je haar en doorheen de dag verandert het van tint. Warmte maakt de kleur lichter en in een koude omgeving wordt je haar een paar tinten donkerder, zo wordt paars opeens roze en limoengroen zal overgaan tot geel, maar perzik en grijs worden onzichtbaar door warmte.

Als je onderweg bent, zal je dus met gemak meermaals van haarkleur veranderen. In onderstaande video zie je hoe het werkt!

Zo’n reclamespotje is natuurlijk professioneel in elkaar gestoken, maar hoe ziet het er in het echt uit? Op het Instagramaccount van Pravana staan enkele video’s waarin je een duidelijke demonstratie ziet van de werking. Een haardroger activeert meteen het product en de kleurveranderingen zijn fascinerend om naar te kijken!

It's getting HOT in herre! 🔥 #PRAVANA

A post shared by #PRAVANA (@pravana) on

Hier is een tweede video, voor het geval de eerste een gelukstreffer was.

🎶 The heat is ON 🎷🔥#PRAVANA #STAYTUNED

A post shared by #PRAVANA (@pravana) on

En een derde, gewoon omdat het zo mooi is om naar te kijken!

Oké Pravana, wij zijn overtuigd! Nu is het aftellen tot 1 september, want dan komt het product op de markt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.