Home FASHION & BEAUTY ZIEN: dit is het eerste plussize model op de catwalk van Michael...

ZIEN: dit is het eerste plussize model op de catwalk van Michael Kors

She's gorgeous

Instagram @theashleygraham
Ashley Graham is killing it! Het model straalde al op verschillende catwalks en voorpagina's, maar gisteren liep ze als eerste volslanke dame op de catwalk van Michael Kors. Go girl!

Ashley Graham is een vrouw naar ons hart. Het topmodel heeft hier en daar een vetrolletje meer, maar daar trekt ze zich helemaal niets van aan! Ze stond eerder al op de cover van Vogue, ze straalde op verschillende catwalks, ze poseerde in bikini voor Sports Illustrated én ze heeft zelfs haar eigen barbiepop. Kortom, het volslanke model verovert stilletjesaan de modewereld. 

Michael Kors

En nu heeft ook modeontwerper Michael Kors haar ontdekt. Sterker nog: Ashley is het allereerste plussize model op de catwalk van de bekende ontwerper. Het topmodel wil de modewereld bewust maken van alle vormen en maten bij vrouwen. Yep, Ashley lijkt in haar opzet te slagen, en daar kunnen wij alleen maar blij om zijn! Ashley, you rock!

Dankzij deze kans tonen we dat schoonheid verschillende vormen kent. 

 

MICHAEL MICHAEL MICHAEL!!! Thank you for the opportunity and showing that beauty comes in many different forms!! #michaelkors #nyfw

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.