https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY ZIEN: deze zalige haarverf verandert van kleur wanneer het warmer of kouder...

ZIEN: deze zalige haarverf verandert van kleur wanneer het warmer of kouder wordt

WIRED UK op YouTube
Wie donkerder gaat, wil vervolgens weer lichter, en wie lichter gaat, wil daarna vaak weer donkerder. Dé perfecte haarkleur selecteren is dus geen makkelijke opgave. Maar stel nou dat je niet hoeft te kiezen?

Dreams do come true, want er is nu een haarverf die gewoon regelmatig van kleur verandert. Het magische goedje zorgt ervoor dat je haar zich aanpast aan de temperatuur in je omgeving en vervolgens van kleur verandert wanneer het plots warmer of kouder wordt.

Lauren Bowker ontwikkelde de speciale haarverf en doopte 'm FIRE. De verf werd voor het eerst live in action voorgesteld op London Fashion Week. De precieze samenstelling van de verf gaat ons petje te boven, maar Lauren kan in mensentaal uitleggen dat de chemische samenstelling van de verf verandert wanneer de omgevingstemperatuur het pigment raakt. Waardoor-ie vervolgens van kleur verandert, zoals je in onderstaande video kan zien. Zo cool!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: