Home FASHION & BEAUTY Fashion ZIEN: Aitor Throup over tijdloos design en tijdmachines

ZIEN: Aitor Throup over tijdloos design en tijdmachines

B&&B by Zalando is een walhalla voor elke creatieveling!

Aitor Throup is de Creative Director van G-Star Raw. De designer en artiest is de belichaming van een creatieve duizendpoot. Hij is dan ook de perfecte gastspreker op een modefestival als B&&B by Zalando.

Op Bread & Butter by Zalando – van 1 tot 3 september in Arena Berlin – kan je terecht voor The Festival of Style and Culture. Verschillende vormen van creativiteit worden samengebracht op één plaats en krijgen een platform om zich te uiten. Artiesten uit de mode- en de muziekwereld gaan in dialoog over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Drie dagen lang kunnen creatievelingen hier terecht om alle nieuwigheden te ontdekken, verspreid over verschillende podia, gaande van exclusieve ontwerpen tot samenwerkingen, fashion labs, workshops en modeshows. Onze favoriete merken als adidas, Converse, Fila, Nike, Levi’s, Topshop en nog vele anderen zijn ook van de partij. Niet te missen zijn de B&&B Talks van verschillende gastprekers, onder wie Vivienne Westwood en uiteraard ook Aitor Throup.

Het thema van B&&B by Zalando is dit jaar BOLD. Wat verstaat Aitor Throup onder ‘Bold’? Ontdek het in onderstaande video!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eén ding is zeker, Bread & Butter 2017 belooft een inspirerend festival te worden. The place to be voor alle fashionista’s van Europa is Berlijn!

Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van Bread & Butter.