Home Lifestyle Body Zeven redenen waarom we zo houden van panty’s

Zeven redenen waarom we zo houden van panty’s

Hallo tweede huid!

De herfst brengt naast regen en kille temperaturen ook leuke dingen met zich mee. Zo kunnen we vanaf nu weer ongegeneerd panty’s aantrekken. Hoera!

1. Extra touch

Met een tof paar panty’s kan je elke simpele outfit opvrolijken. Lijkt je #ootd wat saai, pimp hem dan door een panty met een motiefje aan te trekken. Daaag saaie outfit! Dat ene zwarte jurkje kan je zo verschillende keren dragen zonder dat iemand het merkt, alle ogen zijn gericht op je benen. Je portemonnee zal je ook dankbaar zijn, want een paar panty’s is een stuk goedkoper dan een nieuwe jeans.

2. Camouflage

Je hopeloos overslapen, de tijd uit het oog verloren of gewoon geen zin om je benen te scheren terwijl je wel dat leuke jurkje of rokje aan wil doen? Panty’s to the rescue, want niemand die die vervelende stoppeltjes door je kousen heen ziet.

3. Hot, hot, hot

Voorbije vakantie was het soms op de tanden bijten met je blote benen, want onze Belgische zomer staat niet altijd gelijk aan temperaturen boven de twintig graden. Vanaf nu is het oké om een dik paar panty’s aan te trekken die je lekker warm houden. Zo kan je trouwens ook die toffe zomerrokjes en -jurkjes een heel jaar door dragen.

4. Bye bye melkflessen

Geen stress meer dat je benen te wit zijn en geen gedoe met spraytan of bruin uit een potje. Een panty geeft je sowieso een mooie teint en met een zwart exemplaar doet het er zelfs helemaal niet toe dat je vakantiekleurtje samen met je vakantie verdwenen is.

5. Flash!

We zijn allemaal classy and a little bit sassy, maar ook wij vergeten af en toe onze benen te kruisen als we een rokje dragen. Oops! De dagen dat je hele vriendengroep na een dagje uit weet dat je een roze slip aanhebt, zijn dankzij panty’s verleden tijd.

6. Magic

Een nauwaansluitende panty lijkt net een tweede huid die alles netjes op zijn plaats houdt. Ze zijn een soort tovermiddel tegen ongewenste lovehandles en vervelende cellulitis. Zo’n extra boost voor ons zelfvertrouwen is altijd mooi meegenomen.

7. Adios blaren

Sandaaltjes, pumps, loafers en slippers dragen we het liefst zonder kousen. Gevolg is dat we vaak met vervelende blaren moeten afrekenen, zeker als we een dag op stap gaan met een nieuw paar. Ook het blarentijdperk is gedaan nu we weer panty’s kunnen aantrekken. Vaarwel aan de oorlogzone op je tenen of hielen en hallo poezelige voetjes zonder wondjes.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.