Home FASHION & BEAUTY Fashion ZIEN: Zara-modellen showen nieuwste collectie vanuit hun kot

ZIEN: Zara-modellen showen nieuwste collectie vanuit hun kot

Inspiratie voor je kleerkast én je interieur!

© Zara

Jezelf opnieuw uitvinden en originaliteit tonen, dat is wat Zara biedt met zijn nieuwe lente- en zomercollectie. Voor de gelegenheid showden modellen ze dan ook eens niet voor een wit doek, maar gewoon vanuit hun kot. En het resultaat is geweldig…

Als wishlists samenstellen de laatste weken ook jouw nieuwste vorm van entertainment is dan heb je het hoogstwaarschijnlijk al opgemerkt. Heel wat modelabels tonen hun nieuwste ontwerpen niet langer op modellen, maar gebruiken in plaats daarvan productfoto’s, ook wel packshots genoemd in modetermen. Logisch, aangezien fotoshoots momenteel uit den boze zijn! Maar de Spaanse modeketen weet daar wel wat op te bedenken.

DIY

In plaats van de collectie in een fotostudio te fotograferen, doen modellen het nu zelf in hun eigen kot. Jawel, Zara stuurde haar nieuwste collecties gewoon op naar de modellen zodat zij ze vervolgens naar hartenlust in hun woonkamer, keuken of badkamer konden stylen. En als je het resultaat even bekijkt, kan je het idee alleen maar als briljant omschrijven. Modellen als de Amerikaanse Cara Taylor en de 42-jarige Małgosia Bela poseren nonchalant aan de piano of tussen de tulpen. De foto’s zijn authentiek, inspirerend en laten ons vooral zien dat we onze versleten jogging thuis ook perfect kunnen inruilen voor een zomerse, classy look.

© Zara
© Zara

Lees ook: