Home FASHION & BEAUTY Fashion Zara maakt nu ook lingerie en die ziet er verrassend luxueus uit

Zara maakt nu ook lingerie en die ziet er verrassend luxueus uit

De droom voor wie comfort hoog in het vaandel draagt.

© Zara

Laarzen, leuke tassen en zelfs parfum. We trekken al lang niet meer alleen voor kleding naar Zara. De Spaanse keten heeft al een assortiment om u tegen te zeggen, maar dat weerhoudt het creatieve team niet om er nog lingerie aan toe te voegen. De allereerste lingeriecollectie van Zara, die de naam ‘The Female Gaze’ draagt, is een feit en is dé droom voor wie comfort hoog in het vaandel draagt.

De afgelopen maanden evolueerden loungewear en lingerie van kleine luxe tot bijna essentiële stukken. Want zeg nu zelf: waarom zou je je in een oncomfortabele jeans wurmen als je net zo goed in een joggingbroek en een bralette thuis achter je bureau kan kruipen. En dat heeft Zara helemaal begrepen. Op de webshop van de Spaanse budgetketen prijkt er sinds gisteravond dan ook een gloednieuwe categorie: ‘The Female Gaze’. Eén klik toont je een breed scala aan behaatjes, slips, behaaglijke breisels en pyjama’s die je voor een overnachting in een viersterrenhotel zou inpakken.

© Zara

Luxueus én budgetproof

De ultravrouwelijke stukken komen in kasjmier, zijde en katoen en zijn voorzien van delicaat kant en eenvoudige silhouetten (bye bye, pijnlijke extra paddings!). Eén ding is zo klaar als een klontje: comfort hoeft niet langer ten koste van stijl te gaan. De neutrale kleuren maken het bovendien heel makkelijk om naar hartenlust te mixen en matchen. Wat misschien nog het beste nieuws is? Dat je voor deze luxueuze stukken je bankrekening niet hoeft te plunderen. Een zijden bralette shop je bijvoorbeeld al voor € 29,99 en een tricot cardigan voor € 49,99. Het duurste stuk uit de lingeriecollectie moet een lange zijden jurk zijn met een bijhorend prijskaartje van € 159. Dat ie in gebroken wit komt, zal heel wat toekomstige bruidjes weten te bekoren.

Het enige waar wij nog op wachten, is dat Zara de hele collectie toegankelijk maakt voor iedereen. Momenteel lopen de maatjes van bralettes, slips en loungewear bijvoorbeeld van een small tot een large. Maar als we de specifieke behamaatjes bekijken, stellen we ons toch flink wat vragen. Het kan toch niet zijn dat die enkel in een cup B komt?

Meer mode: