Home FASHION & BEAUTY YES: Nederlandse multimerkenboetiek We Are Labels opent eerste vestiging in België

YES: Nederlandse multimerkenboetiek We Are Labels opent eerste vestiging in België

Bij We Are Labels kan je unieke merken scoren zoals L:A Bruket, Eleven Paris en Mos Copenhagen.

De Antwerpse Kammenstraat is opnieuw een hotspot rijker! Na het Zweedse Weekday, opent nu ook de Nederlandse multimerkenboetiek We Are Labels er een eerste vestiging. Begin al maar te sparen!

 
Na tien boetieks in Nederland en een webshop steekt We Are Labels de grens over. Vanaf 25 november is de Kammenstraat the place to be om een hele resem unieke merken te scoren zoals Minimum, Modström, Levi’s, mbyM, Selected Homme, Elvine, Eleven Paris, Edited the Label, Mos Copenhagen en Suit.

We Are Labels

Naast betaalbare kleding voor mannen en vrouwen vind je er een fijne selectie cadeautjes en accessoires, en er is een shop-in-shop van het natuurlijke verzorgingsmerk L:A Bruket.
Het motto van We Are Labels? ‘Only great minds can afford simple style.’
Het motto van We Are Labels luidt ‘Only great minds can afford simple style’. Daarom is 80 % van de collectie altijd geprijsd tussen de € 40 en € 80. Bovendien komen er met acht collecties per jaar wekelijks nieuwe items binnen en blijft het aanbod zo enorm gevarieerd.

Kinfolk

‘Antwerpen was een logische keuze’

De Kammenstraat was voor het Nederlandse modebedrijf een vanzelfsprekende keuze als locatie voor hun eerste Belgische winkel. ‘Jaren geleden heb ik drie jaar in Antwerpen gewerkt. Destijds was ik Marketing Manager bij Diesel, een hoofdsponsor van het festival Laundryday dat toen nog in de Kammenstraat werd gehouden’, legt oprichter Pieter-Bas Broeke uit.
De winkel in de Kammenstraat beslaat 325m² met plafonds van meer dan zeven meter hoog.
‘Sindsdien waren we erop gebrand om daar een mooi en geschikt pand te vinden voor We Are Labels.’ Dat pand is het indrukwekkende nummer 43 geworden. Een prachtig gebouw dat 325m² beslaat, met plafonds van meer dan zeven meter hoog en een klassieke trap. Ondanks de grootte wil We Are Labels de unieke look en feel van een New Yorkse concept store behouden. Wij zijn alvast razendbenieuwd!

We Are Labels

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.