Home FASHION & BEAUTY YES: de Weekday-winkel in Brussel opent begin volgende maand zijn deuren

YES: de Weekday-winkel in Brussel opent begin volgende maand zijn deuren

Als je snel bent, kan je bij de opening party (met 20% korting) zijn!

Weekday
© Weekday

Eind vorig jaar meldden we dat er na twee vestigingen in Antwerpen dit jaar ook een Weekday-winkel in Brussel komt. Bewoners van onze hoofdstad moeten niet lang meer wachten om te shoppen in het walhalla van de streetwear, want op vrijdag 6 april opent de shop zijn deuren. Als je snel bent, kan je zelfs bij de opening party – met 20% korting! – zijn.

First come, first served

Wanneer Weekday een winkel opent, doen ze het goed. Dat wil zeggen: drie dagen feest met véél kortingen. Op donderdag 5 april is er een pre party in de winkel met drinks, een deejay en 20% korting op de volledige collectie. Je hoeft helemaal geen influencer of pers te zijn om er binnen te geraken, want je kan je naam gewoon op de gastenlijst laten zetten. De plaatsen zijn uiteraard wel beperkt, dus haast je naar de site van Weekday om te rsvp’en. De afterparty gaat door in de Brusselse club Bloody Louis, waar het feest voor alle Weekday-gasten doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Vrijdag 6 april gaat de winkel voor het grote publiek open, maar ook dan hebben de vroegste vogels geluk. De eerste 100 gasten krijgen namelijk 40% korting op de volledige collectie. Plaats en uur van afspraak:  Kapitein Crespelstraat 2-4 in Elsene, 12u ‘s middags. De laatkomers krijgen ook nog 20% korting, wat een mooie troostprijs is. Op zaterdag 7 april is de winkel open van 10u tot 19u en krijgen shoppers nog steeds 20% korting op hun aankopen. We zeiden het al: één groot shopfeest. Aanduiden in de agenda is de boodschap!

Lees ook: