Home FASHION & BEAUTY YES: de beautyblender komt nu ook uit in het zwart

YES: de beautyblender komt nu ook uit in het zwart

Bye bye foundationvlekken!

beautyblender.com
De beautyblender – het fameuze roze eitje – is hands down onze favoriete make-uptool. De spons zorgt ervoor dat zowel onze foundation, contour als baking compleet on fleek zijn. Het enige minpuntje is dat het ei er zelfs na één keertje gebruiken al smoezelig uitziet. Maar dat gaat vanaf nu veranderen!

De beautyblender kan je nu al kopen in het felroze, wit en groen, maar hoe vrolijk die tinten ook zijn: ze worden allemaal heel snel vuil. Gelukkig komt daar nu een oplossing voor: de beautyblender in het zwart!

micro mini

Beautyblender komt met een volledige zwarte lijn die bedoeld is voor professionals die erg vaak met het eitje in de weer zijn. Wat natuurlijk niet betekent dat je het als niet-professional niet kan gebruiken! Niet alleen de klassieke spons krijgt een zwart jasje, maar ook de Blotterazzi spons, de minisponsjes voor concealer en de Liner Designer. Daarbovenop wordt er ook een value pack van tien (!) beautyblenders uitgebracht, zodat je weer even vooruit kan. Zo'n drie jaar, om precies te zijn.

pro pack

De pro line is helaas nog niet meteen verkrijgbaar: we zullen moeten wachten tot juli om ze te kunnen bemachtigen. En wetende dat het value pack zo'n 110 euro kost, betekent dat dat je nog even tijd hebt om te sparen. De zwarte tools zullen te koop zijn op de website van Sephora.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.